Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

lørdag 11. oktober 2014

En fantastisk sommer

Plutselig ble det oktober, og jeg har visst ikke fått publisert mitt påbegynte blogginnlegg fra sommerferien ennå. Men aldri for sent... - så - litt omskrevet - her er vår sommer :)

Ferien ble tilbragt på Stretere Camping i Stavern. Her har vi campingvogn med isolert fortelt/hytte og stor, skjermet plass med stor platting, godt med plen og masse skygge for de firbente - samt sol for mor ;)

Vi har storkost oss og slappet godt av etter en travel vår med opp og nedturer. Sykemeldt, mistet jobben, men holdt hodet og motet oppe ved å grave meg ned i masse spennende oppgaver - de fleste selvfølgelig hunderelaterte ;) 

Det siste året har det naturlig nok vært mye fokus på instruktørkurs med samlinger, lesing og praksis. I midten av juni var det eksamen, og heldigvis fikk jeg lønn for strevet. Jeg besto både praktisk og den teoretisk eksamen! Happy happy! :) :)

Bortsett fra en veldig hyggelig treningsdag i Horten i begynnelsen av ferien, ble det veldig lite freestyle-trening på oss i sommer. Buster er jo på rett vei, og fikk sin første røde sløyfe på starten av sommeren, mens Bonso har en litt lenger vei å gå. Det har vært mange andre ting å ta tak i for ham, så sommerens trening fikk et litt annet fokus enn konkurransetrening. 

Vi har trent masse på å gjøre ingenting. Avslapning på plattingen, sitte på berja og se på havet uten å hoppe uti.Trent på å takle skumle ting som parasoller etc... Takk for iHarmoni!!! En god hjelp for å få nervesystemet til å fungere bedre. 

Vi vært på masse herlige turer langs kyststien og jeg har aldri badet så mye i Norge før som jeg har gjort i år. Og da passer det jo godt med en vannhund som elsker å bade :) På de varmeste dagene besto lufteturene stort sett av å gå ned til vannet og ta seg noen svømmeturer. Bonso bare elsket å svømme, og storkoste seg selv i ganske høye bølger. Veldig gøy å se ham i vannet.

Den fantastiske, avslappende ferien ble avsluttet med en fantastisk Summer Camp i Karlstad. Bonso og mor, campinghytte, dyktige instruktører, hyggelig kursdeltakere - kort og godt freestyle på sitt beste :)


Her i Jernbanegata har vi det bra :)
Buster stortrives på plenen utenfor vognen vår. Godt og svalt i skyggen.
Bonso har også begynt å trives ute på plattingen, bare han får være i nærheten av oss.
Og så var det populært at reiseburet ble satt opp. Her har han full oversikt over plassen vår :)
Her må det jobbes for frokosten :)
Har du ikke bare eeen liten bit til meg...? Værsåsnill...



 Kos på stranda og i vannet :)

Dette er så langt Buster strekker seg når det gjelder bading :)

Ut på tur






Bilder fra trening i Horten
"Tittei"
Foto: Anniken Jensen
 HTM posisjon
Foto: Anniken Jensen
Et par bilder fra Summer Campen
Det er i hvert fall èn som følger med på instruktøren ;)
Foto: Anniken Jensen
Foto: Anniken Jensen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar